Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Igen,Demivel is előfordulnak cikis pillanatok,amiket most itt el is olvashattok =D


Első eset - Gonosz hinta XD
"Hintáztam és az egyik kamera be volt kapcsolva,és forgatta a színfalak mögötti videókat a Camp Rockhoz.Leestem a hintáról,és fejen ütött.Az operatőr felvette,és hát ez elég égő volt."Második eset - Kávébaj (randin)
"Ott ültem és készültem, hogy "szorítsak" - ahogy mindig is teszem - és amikor megcsináltam, az ölembe borítottam a kávémat! Az egész Starbucks pohár felborult és tele volt." Szegény Demi szoknyát viselt, így a baleset nagyon kényelmetlen helyzetbe hozta. "Kirohantam a mosdóba. Először csak úgy gondoltam rá, hogy "Ez kínos" és eltakartam az arcom.Később úgy gondoltam, hogy "Istenem! Ez olyan ciki! Sajnálom, nem vagyok ilyen ügyetlen!"

Harmadik eset - Huncut hullámok =)
Demi életének egyik legkínosabb pillanata akkor történt mikor épp az óceánban fürdőzött a Wizards of Wawerly Palce szereplőivel.Demi épp úszkált az óceánba mikor jött egy hatalmas hullám és kikötötte a felső csomót a fürdőrucifelsőjén.mikor demi próbálta visszakötni azt,akkor jött egy másik hullám és az alsó csomót is kibontotta,és szegény Dem felsője a vízben landolt.szerencsére csak selena gomez és jennifer stone(WOWP Harper)látták a kínos esetet.